Destinasjoner – Florida

header

Condominium Rentals Florida Inc tilbyr leiligheter og hus, leilighetshotell og vanlige hotell. Områdene der du finner de fleste av våre produkter finner du nedenfor.

Om du ikke finner det du er ute etter sender du oss en e-mail.

clearwater2

CLEARWATER & ST. PETERSBURG

Velkommen til noen av de fineste strender i USA og av “Tripadvisor” nominert til “Best Beach Destination USA”. Fra Clearwater Beach kan du faktisk spasere langs strendene helt ned til St. Petersburg Beach og du vil se delfiner, skilpadder, et rikt fugleliv, og ikke minst kan du oppleve de mest fantastiske solnedganger.

Mer informasjon om området og våre produkter >>
Fotgalleri >>

sarasota1

SARASOTA: ANNA MARIA ISLAND, LONGBOAT KEY & LIDO KEY

Syd for St Petersburg, over “Sunshine Skyway Bridge” ligger Sarasota området ofte kallt “Florida’s Cultural Coast” med opera, ballet, kunst gallerier og mange museer. Det er bare få minutter ut til strendene fra “Downtown” og du kommer til “St Armands Circle” med sin unike shopping og fine restauranter. Her finner du Lido Key med mange hotell rett på stranda.

Mer informasjon om området og våre produkter >>
Fotogalleri >>

fortmyers2

FT. MYERS BEACH & SANIBEL

Intet område i Syd Florida har adgang til eksotisk natur som Fort Myers og Sanibel Island. Ute på Sanibel Island som ogsaa kalles “The Shelling Capital of the World” finner du J.N “Ding” Darling National Wildlife Refuge og vil du oppsøke interessant historie skal du besøke “Edison & Ford Winter Estates” inne i Ft Myers.

Mer informasjon om området og våre produkter >>
Fotogalleri >>

naples1

NAPLES/MARCO ISLAND AREA

Dette området helt i syd på Gulf kysten også kallt “Florida’s Paradise Coast” er et eksklusivt område med sjarmerende Naples som den største byen. Det er i disse områdene vi har de fleste utleiehus, noen i gangavstand til stranda.

Mer informasjon om området og våre produkter >>
Fotogalleri >>

floridakeys2

SOUTHEAST FLORIDA & FLORIDA KEYS

Miami / Ft. Lauderdale / Key West & Florida Keys

Områder som Nordmenn kjenner godt til og som blir mer og mer populaere ikke minst grunnet flere flyforbindelser fra Norge og en stadig økning av cruise tilbud.

Mer informasjon om området og våre produkter >>
Fotogalleri >>

orlando2

ORLANDO

Mer enn 62 milloner mennesker besøkte Orlando i 2014 og er den mest populaere av alle destinasjoner i Florida. De fleste kjenner til Walt Disney World, Universal og SeaWorld, men her er så mye mer og stadig nye ting dukker opp. Her er mer enn 4500 restauranter og er du en golfer kan du velge mellom 150 golfbaner. Shopping er et “must” og her finnes store “malls” og “outlet malls” og de utroligste spesialbutikker, “you name it” alt finnes i Orlando. Dessuten har Orlando nesten 100 forskjellige attraksjoner.

Mer informasjon om området og våre produkter >>
Fotogalleri >>

FLORIDA – PENSACOLA BEACH, PENSACOLA & PERDIDO KEY

Ligger langs Florida Panhandle og med kallenavnet "The Emerald Coast" på grunn av sitt smaragdfargede vann, er Pensacola Beach en liten øy med uberørte strender. Utvikling er begrenset på grunn av miljømessige hensyn som etterlater store områder uten bygninger. Dette gjør det enkelt å nyte stranden, selv om du kanskje ikke bor på steder rett på stranden.

Sentrum av Pensacola er et sjarmerende lite område med mange restauranter, barer og mange arrangement som spenner fra kunst til musikk osv. planlagt ofte.

Mer informasjon om området og våre produkter >>