Om Condominium Rentals Florida Inc.

Familier eller individuelle reisende, storfamilier, grupper, vi er eksperter med mer enn 30.000 overnattingstilbud i USA, Canada, Caribbean og Mexico. Vi dekker ferieleiligheter, feriehus, leilighetshotell, hoteller og resorts.

about1

Det har blitt mye enklere og komme hit til oss i Florda da flere flyselskap nå flyr direkte eller med bare et stopp, som f. eks., Norwegian, Lufthansa, British Airway, KLM, Air France, SAS/ United Airlines, Icelandair, Edelweiss for å nevne noen. Condominium Rentals er basert i Florida på vestkysten ved Clearwater Beach og drives av nordmenn og svensker.

Med kontor på Floridas Vestkyst er vi lommekjennte i Florida og har utallige overnattings alternativer å velge mellom. For å nevne noen; Clearwater/St. Pete, Tampa, Anna Maria, Bradenton, Sarasota, Ft. Myers, Naples, Marco Island, Key West, Ft. Lauderdale, Miami, Space Coast, Daytona Beach, Jacksonville og Pensacola.

Vi har 24 timers service på norsk og svensk alle dager i året.

about2Vi har utvidet våre tjenester til og dekke andre byer i USA med ferieleiligheter, feriehus, leilghetshoteller, hoteller og resorts. For å nevne noen; New York, Las Vegas, San Francisco, Monterey Carmel, Santa Barbara, Los Angeles, San Diego. Trenger dere overnatting i andre byer har vi alternativer her også.

Vi har tilgang på parkbilletter, sightseeing, aktivitets forslag og transporter. Trenger du leiebil ordner vi dette også.

Vår webside på engelsk viser kun et litet utvalg av hva vi har. Vi skreddersyr tilbud etter ditt ønske.

Se vår facebook side her legger vi kontinuerligt ut aktuelle tilbud og nye produkter.